A helyszínről

Hidegszamos völgyében található, 27 km-re Kolozsvártól az ú. n. Puiu tábor. Kolozsváriak számára nagy valószínűséggel ismerős, ugyanis több éven keresztül szervezték ezen a helyszínen a Koinónia/Értelmiségi keresztyén tábort, de egyéb tematikájú táboroknak is kíváló helyszínül szolgál évről évre az akár 100 személyt is elszállásoló komplexum.

A táborhelyen 3 házban zajlik majd a Téli tábor. 2-8 személyes fűtéssel, ágyneművel ellátott szobákban lehet aludni. A szobákhoz közel található fürdőszoba, amelyben van meleg víz. Az étkezések a középső, nagy házban zajlanak majd, de mindkét épületben vannak hűtők, amelyeket étel tárolására igénybe lehet venni. A táborhely rendelkezik ugyanakkor röplabda, kosárlabda és focipályával, pimpong asztalokkal. És az sem mellékes, hogy a környéken gyönyörű sétákat lehet tenni.:)

Az alább látható térkép jelzi, hogy hogyan lehet eljutni, a Nagyvárad és Kolozsvár között fekvő Gyaluban (innen lehet felmenni az autópályára is) kell letérni Fântânele nevű helység fele. A táborhely a legjobban autóval közelíthető meg.

Reklámok