Téli tábor 2014

2014-ben, sőt 2013-ban is volt már Téli tábor. Mintegy 70 gyűltünk össze, ugyancsak Hidegszamoson, csak egy kicsit közelebb az E60-as úthoz, egy eklektikus házban.

2014-ben pedig Mindegyek – mind egyek címmel a közösségé válást tűztük ki célul. Vendégünk volt Schauermann Tamás, grafikus, induktív bibliatanulmányozás szakértő és Kubiszyn Viktor író, újságíró is.

Beszámolót olvashatsz a RöpCE újság 2014. március-áprilisi számában.

Téli tábor 2014

Katt az egyik képre a galéria közelebbi megtekintéséhez!

 

2013-ban a Rész és egész tematikát boncolgattuk Visky Andrással.

Rész, egész

Íme néhány lelkes visszajelzés:

„Úgy gondolom, a tábor erőssége a családias légkörben rejlett. Bár voltak „ismeretlenek” (akik nem tagjai a Geni- nek), ez azonban nem borította fel a táborban uralkodó jó hangulatot. A tábor pihenési lehetőségként volt meghirdetve, de információim szerint nem sok embernek sikerült kipihennie magát. Ez viszont egyáltalán nem volt a tábor kárára, hiszen a sok játék mellett volt lehetőségünk bibliatanulmányozásra, előadás hallgatására a teljességről és úgy hiszem, ennek megélésére is a vasárnap délelőtti Úrvacsora alkalmával.” (Szilágyi Sándor)
„Bár átlátható volt számomra a tábori program, nem láthattam előre, hogy milyen élmények, érzések férkőznek majd be a szívekbe. Egy olyan tábornak lehettem tagja, amelyben jól megfért a szervezettség a spontaneitással, az időkeretek szűke a lazasággal és az idegenség érzése a családi hangulattal. A szervezés fáradozásai váltakoztak a játékossággal és feltöltődést eredményeztek.” (Szigeti Szidónia)

„A téli tábor ízlésem szerinti volt. A helyszín eklektikus, elbűvölő, bájosan ízléstelen.
Az emberek meg beleillettek ebbe a környezetbe. Kacagtunk is sokat ezen. Jó volt. Beszélgettünk is.” (Halmen Balázs)

„A tábor vége fele kóstoltam bele a szervezésbe. Mérnöki szemmel nekem fontos volt a program betartása, amelyet néha lazán mellőztünk, de a többség ezt jól élte meg. A közösség családias volt, úgy tűnt, hogy mindenki feltalálta magát. Jó volt a szerepkörös játék, a Geni szülinapi parti. „A hab a tortán” a vasárnapi meghitt reszponzórikus úrvacsorai liturgia volt, amely egyszerre volt ünnepélyes és személyes.” (Székely József)

Reklámok